Kalender

Flat View
Visa årsvy
Månadsvy
Visa månadsvy
Weekly View
Visa veckovy
Daily View
Visa dagens händelser
Search
Sök
Extra medlemsmöte - UPPROP
Tisdag, 21. Augusti 2012, 19:00 - 21:00
av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Kontakt Tor 070-5534482

UPPROP!

Och kallelse till extra medlemsmöte.

Vill du att klubben skall fortsätta sin verksamhet?
Kom då på detta extra medlemsmöte!

Tisdagen 21 augusti kl 19.00 i Nyponstugan


Oavsett om du är intresserad av att ta ett ansvar i styrelsen eller inte, men är intresserad av att klubben skall ha en fortsatt verksamhet bör du komma på detta extra medlemsmöte. Om vi, klubbens medlemmar, på detta möte inte hittar en lösning inför framtiden och ser en möjlighet att tillsätta en ny styrelse kommer klubben att upphöra. Samtliga styrelseposter, utom en, är öppna för nyval till nästa år och klubben saknar en valberedning. Detta är andra året som klubben saknar valberedning. Förra året löste det sig i sista stund, men i år ser vi ingen enkel lösning. Dessutom är det flera mandatperioder som går ut, inklusive ordförandens.

Valberedningen är ett nödvändigt instrument i en förening som skall föreslå kandidater till styrelsen. Det är via valberedningen som medlemmarna säkerställer att klubben har en fungerande styrelse som kan tillgodose deras intressen. Men det räcker inte med en valberedning, det måste också finnas medlemmar som kan tänka sig att lägga ner tid och kraft i styrelsen. Under de senaste åren har det varit allt svårare att hitta personer som är intresserade av att arbeta ideellt i klubben. Men utan styrelse finns det ingen klubb!

Kom på mötet tis21 aug så att vi tillsammans kan bestämma hur framtiden för klubben skall se ut!

Färdväg: Åk Viksjöleden, sväng av vid Hummelmoravägen, sväng in på Ananasvägen, sväng in 2:a höger på gästparkering Nypongränd.

Buss 553 mot Barkarby från Frihetsvägen 18.25, stig av vid hållplats Banangränd 18.42, därefter c:a 200 m med apostlahästarna.
Är du osäker, slå en signal till Peter 08 52 50 85 56 (mobil) så förklarar han närmare.

Plats NYPONSTUGAN

Extra information