JSFK har två båtar för uthyrning.

Lite information om båtarna hittar du under fliken "Båtarna" till vänster.

Om du vill hyra någon av båtarna, gör du kortfattat så här:

Gå den kurs som gäller för den båt du är intresserad av. Kurserna genomförs på våren och tidpunkter hittar du i kalendern. Om du har förarintyg behöver du inte gå kursen för stora båten, men du måste styrka din behörighet via mail till Kassör (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) och Båtadmin (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).

Betala årsavgiften till klubbens konto. Lilla båten kan hyras per tillfälle, men för att kunna göra det måste Kassör och Båtadmin informeras innan första lån, se reglerna)
Alla som använder någon av båtarna skall ha personlig nyckel till båthamnen. Nyckel till båthamnen administreras av båtklubben. Nyckel lämnas ut av båtklubben mot en deposition (JSFK meddelar båtklubben vilka som har rätt till nyckel). Depositionen betalas till båtklubben, och återfås när nyckel lämnas tillbaka. Ta alltid kontakt med JSFK Kassör och Båtadmin innan ni hör av er till båtklubben för att hämta ut personlig nyckel till båthamnen.

Du får ett båtkort samt en informationsblankett med posten.
Informationsblanketten talar om hur du bokar båten och hur du kommer åt nycklarna till båten.
Om det gäller den stora båten får du också ett nyttjandeavtal som du skall skriva på och skicka till klubben. (Nyttjandeavtalet, tillika ansökan finns också att skriva ut från hemsidan).

Fullständiga regler för båtarna hittar du under fliken "Båtregler" i menyn till vänster.

När du uppfyller kraven för att få hyra någon av båtarna, bokas dom via länken "Bokning av båt" i menyn till vänster. Lösenord för enstaka lån fås av Båtadmin.

 

 

Extra information