JSFK behandlar medlemmars personuppgifter baserat på intresseavägning och endast för att administrera medlemskap och kommer inte behandla dessa personuppgifter för att profilera medlemmar på annat sätt till exempel riktad marknadsföring.

JSFK lagrar endas de personuppgifter som är relevanta för ändamålet att administrera medlemskapet dvs Namn, adress, telefonnr, mobilnr, födelseår, epost.

Medlem kan närsomhelst genom att kontakt kassören som är personuppgiftsansvarige och
• få tillgång till sina personuppgifter
• få felaktiga personuppgifter rättade
• få sina personuppgifter raderade om uppgifterna inte längre är nödvändiga
• få veta hur länge ni kommer att lagra personuppgifterna
detta görs enklast genom mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om en medlem aktivt avslutar sitt medlemskap kommer JSFK att radera medlemmens personuppgifter då begäran om urträde mottagits.

Om en medlem passivt väljer att inte förlänga sitt medlemskap genom att avstå från att erlägga medlemsavgiften kommer medlemmens personuppgifter raderas inom 12 månader efter att medlemskapen blivit inaktivt.

JSFK behandlar alla personuppgifter på ett säkert och ansvarsfulltsätt genom att begränsa åtkomsten till personuppgifter endast till personuppgiftsansvarig eller av denna annan utsedd administatratör.

Extra information